Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-09@07:52:00 GMT

۱۴ نکته در رابطه با آزمایش FBS

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۵۱۳۸

۱۴ نکته در رابطه با آزمایش FBS

اگر این بیماری به موقع تشخیص داده نشود زمینه برای بروز آسیب‌های جدی به اندام‌های حیاتی بدن مانند کلیه، قلب، مغز، چشم و... فراهم خواهد شد. بیشتر افراد در معرض ابتلا به دیابت نوع دو قرار دارند. این نوع دیابت رابطه مستقیم با سبک زندگی و رژیم غذایی دارد. با استفاده از آزمایش FBS اطلاعات زیر بدست خواهد آمد:

· سطح قند خون در محدوده طبیعی قرار دارد یا خیر؟

· به تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی نیاز دارید یا خیر؟

· آیا داروهای مصرفی قادر به کنترل دیابت بوده‌اند یا خیر؟

مهم‌ترین نکات آزمایش قند خون ناشتا چیست؟

برای انجام آزمایش قند خون ناشتا به نکات زیر توجه کنید:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدت زمان ناشتایی برای آزمایش FBS، ۸ تا ۱۰ ساعت در نظر گرفته شده است.

۲. ناشتا بودن سبب می‌شود تا وضعیت بدن در حالت پایه مورد بررسی قرار گیرد، بنابراین رعایت آن الزامی است.

۳. توصیه می‌شود مدت زمان ناشتایی را به درستی رعایت کنید، دیر یا زودتر دادن آزمایش می‌تواند تاثیر منفی بر  نتیجه تست داشته باشد.

۴. بهتر است مدت زمان ناشتایی را به شب موکول کنید.

۵. شام را کمی زودتر و سبک‌تر میل کنید.

۶. تغییر خاصی در رژیم غذایی خود نداشته باشید.

۷. شب قبل از آزمایش از مصرف آبمیوه‌های صنعتی و نوشابه‌های گازدار خودداری کنید.

۸. قبل از آزمایش فعالیت بدنی و ورزش سنگین نداشته باشید.

۹. در مدت زمان ناشتایی نمی‌توانید چای، قهوه و یا دمنوش‌های گیاهی مصرف کنید.

۱۰. در طول ناشتایی برای رفع تشنگی می‌توانید آب بنوشید. 

۱۱. مسواک زدن در مدت زمان ناشتایی مشکلی ندارد.

۱۲. جویدن آدامس در مدت زمان ناشتایی محدودیت دارد.

۱۳. در مدت زمان ناشتایی سیگار نکشید.

۱۴. مصرف برخی داروها بر نتیجه آزمایش تاثیرگذار هستند. از جمله آنها می‌توان به قرص‌های ضدبارداری،‌ داروهای کورتیکواستروئیدی، داروهای آندروژن و استروژن و ... اشاره کرد. بهتر است در مورد داروهای مصرفی با پزشک مشورت داشته باشید. کارشناسان هوم‌کا نیز در این زمینه شما را راهنمایی خواهند کرد. کافی است به سایت این مجموعه مراجعه کرده و بر روی دکمه « مشاوره رایگان» کلیک کنید.

آزمایش FBS در بارداری برای چه انجام می‌شود؟

آزمایش FBS در بارداری با هدف تشخیص دیابت انجام می‌شود. اگر نتیجه این آزمایش بیشتر از ۱۲۶ باشد، فرد مبتلا به دیابت است. در این حالت برای اطمینان،‌ آزمایش دوباره تکرار خواهد شد. در صورتیکه تغییری در نتیجه آزمایش وجود نداشته باشد، آزمایش‌های بعدی با هدف درمان و کنترل دیابت توصیه می‌شوند.

اگر نتیجه آزمایش FBS در بارداری بین ۹۳ تا ۱۲۵ باشد، اصطلاحا گفته می‌شود فرد در مرحله «پره دیابتیک» قرار دارد. منظور از «پره دیابتیک» همان مرحله «پیش تشخیص دیابت» است. یعنی فرد در معرض جدی ابتلا به این بیماری قرار دارد و اقدامات درمانی باید شروع شوند. در این حالت ریسک بروز دیابت نوع دو بسیار بالا است.

دیابت در دوران بارداری می‌تواند باعث بروز آسیب‌های جدی به مادر و جنین شود:

· فشار خون بالا در بارداری

· پره اکلامپسی

· عفونت‌های ادراری

· زایمان زودرس

· تولد نوزاد با وزن بالا. در این حالت نوزاد معمولا بیش از ۴ کیلوگرم وزن خواهد داشت.

· افت کلسیم

· تولد نوزاد نارس

· زردی

· افت قند خون نوزادی

· کاهش رشد داخل رحمی

در این حالت به زنان باردار توصیه می‌شود تا تحت نظر متخصص غدد نیز قرار داشته باشند.

بهترین زمان برای پیشگیری از عوارض دیابت بارداری چه زمانی است؟  

زمان لقاح و هفته‌های اولیه پس از لقاح، مهم‌ترین زمانی است که باید سطح قند خون مادر کنترل شود. اگر سطح قند خون در این زمان در محدوده نرمال قرار نداشته باشد، ریسک بروز ناهنجاری‌های جنین به ده برابر افزایش خواهد یافت.

چگونه می‌توان دیابت را درمان کرد؟

دیابت از جمله بیماری‌هایی است که برای آن درمان قطعی وجود ندارد. با مصرف دارو، داشتن رژیم غذایی  و سبک زندگی سالم می‌توان تا حدود زیادی از پیشرفت بیماری و عوارض ناشی از آن جلوگیری کرد.

اضافه وزن، نداشتن برنامه ورزشی منظم، سابقه خانوادگی، فشار خون و کلسترول بالا از جمله فاکتورهایی هستند که ریسک ابتلا به دیابت را افزایش می دهند.

 انجام آزمایش و نمونه‌گیری در منزل شما توسط هوم‌کا!

مجموعه هوم‌کا خدمات درمانی، آزمایشگاهی و مراقبتی خود را با کیفیتی مطلوب و قیمتی متعادل در اختیار مخاطبان خود قرار داده است. برای استفاده از خدمت آزمایش در منزل کافی است به سایت https://www.homeca.ir/ مراجعه کرده  و بر روی دکمه «ثبت رایگان درخواست» کلیک کنید. در صورتیکه به هر دلیلی به سایت دسترسی ندارید می‌توانید با شماره ۰۲۱۹۱۰۲۵۵۹۵ تماس بگیرید. متخصصان ما در کوتاه‌ترین زمان با شما تماس خواهند گرفت.

همچنین این مجموعه آماده ارائه مشاوره رایگان به شما نیز است. برای این منظور، پس از ورود به سایت بر روی دکمه «مشاوره رایگان » کلیک کنید.

مجموعه هوم‌کا خط مشی خود ارائه خدمات باکیفیت و رضایتمندی متقاضیان قرار داده است. کلیه افرادی که به عنوان کارشناس در این مجموعه فعالیت دارند، دارای سابقه مفید کاری بوده و پس از گذراندن مراحل سخت گزینشی همکاری خود را با هوم‌کا آغاز کرده‌اند.

خدمات این مجموعه در حال حاضر سراسر استان تهران، کرج و حومه و مشهد را پوشش می‌دهد.

کد خبر 626419

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رژیم غذایی آزمایش FBS قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۵۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند نوع تست لاستیک وجود دارد؟

هنگام انتخاب محصولات لاستیکی، آگاهی از خواص فیزیکی و شیمیایی جزء مهم است، بنابراین دانستن روش‌های تست لاستیک مورد استفاده در صنعت و ارزش آن‌ها ارزشمند است. برای کمک به درک این پارامترها، در ادامه رایج‌ترین روش‌های تست لاستیک و تفسیر نتایج آن‌ها را معرفی می‌کنیم:

تست سختی تست سایش اندازه گیری تغییر رنگ انعطاف پذیری بازگشت عمودی تست قدرت انفجاری تست انعطاف پذیری مقاومت ازن مقاومت در برابر سرما اندازه گیری ویسکوزیته رئومتر دیسک نوسانی

شایگان لاستیک یک ارائه دهنده خدمات صنعتی پیشرو در سراسر کشور است که طیف گسترده ای از قطعات لاستیکی و پلیمری در ابعاد و متریال های مختلف با کیفیت بالااز جمله ضربه گیر لاستیکی ، گوی لاستیکی و... را ارائه می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید.

ما در شایگان لاستیک ، به تولید با کیفیت ترین قطعات لاستیکی و درزگیرها شامل دیافراگم لاستیکی افتخار می کنیم. در صورت لزوم، ما می‌توانیم هر محصول را قبل از رسیدن به مشتری خود به‌دقت آزمایش کنیم. در این مقاله، انواع اصلی تست لاستیک را که برای حفظ استانداردهای بالای خود استفاده می کنیم، برجسته می کنیم.

تست سختی لاستیک

تست سختی لاستیک معمولاً با استفاده از روش اندازه گیری سختی فرورفتگی انجام می شود که به نام طول سنج نیز شناخته می شود . این دستگاه برای اندازه گیری سختی پلیمرها، الاستومرها و محصولات لاستیکی توسعه یافته و دارای مقیاس های مختلفی بسته به شکل فرورفتگی مورد استفاده برای اعمال فشار به جسم مورد آزمایش است. بعد از کلمه Shore با 00، 0، A، B، C یا D نشان داده می شود که از نرمی زیاد به خیلی سخت تبدیل می شود. بین مقیاس های 0 تا 100 همپوشانی وجود دارد، بنابراین مواد می توانند در بیش از یک مقیاس اما با مقادیر متفاوت باشند. محصولات لاستیکی عمدتاً در مقیاس Shore A هستند. از بهترین تولید کنندگان محصولات لاستیکی میتوان به شایگان لاستیک ، رویان صنعت و هیرمند بسپار نوین اشاره نمود

تست سایش لاستیک

در طول فرآیند آزمایش، یک سطح ساینده بر روی یک سیلندر دوار ثابت می شود، جسم مورد آزمایش بر روی آن حرکت می کند و کاهش حجم جسم مورد آزمایش اندازه گیری می شود. نتیجه این است که حجم از دست رفته ، هر چه این عدد بیشتر باشد، یعنی حجم از دست رفته، ماده در برابر سایش مقاومت کمتری دارد.

مقاومت در برابر سایش یک شاخص اساسی دوام است.

اندازه گیری تغییر رنگ

آزمایش بر اساس استاندارد ASTM D1148-13 (2018) اثر اشعه ماوراء بنفش را بر روی محصولات لاستیکی ولکانیزه شده سفید یا رنگ روشن اندازه گیری می کند. منبع نور، دما و رطوبت در طول آزمایش کنترل می شود، بنابراین یک واحد مهر و موم شده که مطابق با استاندارد باشد مورد نیاز است.

پس از انجام آزمایش، رنگ سنج برای مقایسه رنگ قطعه در معرض نور UV در طول آزمایش با شرایط جدید استفاده می شود. نتایج آزمایش در تفاوت رنگ ، هر چه مقدار بالاتر باشد، ماده آزمایش شده در برابر اثرات نور خورشید مقاومت کمتری دارد.

انعطاف پذیری بازگشت عمودی

الاستومرهای انعطاف پذیر و محصولات لاستیکی با اعمال نیروی متقابل به نیروی خارجی واکنش نشان می دهند. تست ASTM D2632 این نیرو را اندازه گیری می کند و خاصیت ارتجاعی محصول لاستیکی را استخراج می کند.

آزمایش انعطاف پذیری برگشت عمودی با انداختن یک پیستون استاندارد به صورت عمودی از ارتفاع مشخص بر روی یک جسم افقی طی شش بار متوالی انجام می شود. ارتفاع دفعات چهارم، پنجم و ششم به صورت بصری ثبت و میانگین گیری می شود. نتیجه ارائه شده در درصد نشان دهنده کشش محصول لاستیکی آزمایش شده است.

تست استحکام کششی

تست استحکام کششی لاستیک است که بر روی چرم، کاغذ، منسوجات و محصولات مشابه نیز استفاده می شود. یک دستگاه فشاری را بین 0-40 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع به سطح نمونه وارد می‌کند تا هنگام شکستن مواد اندازه‌گیری کند.

مقدار بالاتر به معنای مقاومت بهتر، استحکام کششی بیشتر است. این مقدار به ویژه برای مواد بسته بندی و محصولاتی که در معرض تأثیرات غیرمنتظره قرار دارند، مهم است.

تست انعطاف پذیری لاستیک

لاستیک ها لزوماً آزمایش می شوند که آیا می توانند خم شدن مکرر را بدون ترک خوردن تحمل کنند یا خیر. این نوع خستگی معمولاً با دستگاه DeMattia مطابق با ISO 132:2017 آزمایش می شود. این ماده آزمایشی را در معرض خمش با سرعت، درجه و چگالی مشخص شده در استاندارد قرار می دهد. .

مقاومت لاستیک در برابر ازن

قرار گرفتن در معرض ازن می تواند باعث ایجاد ترک در چندین نوع لاستیک، به ویژه لاستیک طبیعی و محصولات ساخته شده از پلی بوتادین، استایرن- بوتادین یا لاستیک نیتریل شود.

دمای 40 درجه سانتیگراد غلظت ازن 50 ppm 20 درصد بار روی نمونه، به عنوان مثال کشش.

در این شرایط نمونه به مدت 96 ساعت باقی می ماند، هر دو ساعت یکبار وضعیت آن بررسی می شود و هرگونه ضایعه یا ترک ثبت می شود. هر چه ضایعه کوچکتر و ترک ها کمتر باشد، مواد مقاوم تر می شوند.

مقاومت لاستیک در برابر سرما

برای برخی از محصولات، انجام آزمایش‌های عمومی مانند دوومتر، حتی در دمای زیر صفر بسیار ارزشمند است . اما سه استاندارد تست به طور خاص به نحوه رفتار مواد در شرایط بسیار سرد می پردازند. اینها آزمایشات مهمی برای مواد لاستیکی، چرم، چرم و مواد پلاستیکی هستند تا اطمینان حاصل شود که محصولات حاصل از آنها در آب و هوای سرد عملکرد خوبی دارند.

روش تست ASTM D1329 آزمایش می کند که یک ماده تا چه حد خاصیت ارتجاعی خود را در یک محیط یخچال حفظ می کند . این کار ابتدا با کشش، سپس بستن و خنک کردن، و در نهایت برداشتن گیره و اندازه گیری سرعت انقباض مواد آزمایش می شود.

درصد حاصل به صورت نسبت دما بیان می شود. دو نشانگر پرکاربرد عبارتند از TR10 و TR70، یعنی زمانی که مواد به ترتیب 10% و 70% منقبض شدند چه دمایی داشتند. هرچه دمای اندازه گیری شده کمتر باشد، تحمل سرمای مواد بهتر است.

استانداردهای ASTM D746 و ASTM D2137 نقطه شکنندگی را آزمایش می کنند. آنها دمایی را نشان می دهند که در آن یک لاستیک یا سایر مواد الاستومری خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد تا جایی که در اثر ضربه فیزیکی می شکند.

دیگر خبرها

  • ویدیوی عجیبی که چند ایرانی درباره افغانی‌ها ساختند!
  • 4 نکته درباره تعطیلی دفتر الجزیره در اسرائیل
  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • تعداد بمب‌های منفجر نشده در غزه،‌ از زمان جنگ جهانی دوم بی‌سابقه است/ میزان آوارها در نوار غزه بیش از خرابی‌های ایجاد شده در اوکراین است/ ارتش با نتانیاهو در مورد اهداف جنگ اختلاف دارد/ پلیس آمریکا تاکنون ۲۰۰۰ دانشجو را به جرم حمایت مردم غزه دستگیر کرده ا
  • هواداری که دورتموند را به فینال سی‌ال برد (عکس)
  • معمای علیت معکوس/ اگر آینده بر گذشته تاثیر گذارد!
  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد
  • چند نوع تست لاستیک وجود دارد؟
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت